Whatsapp Sahte Konum Atma

Gerçek konumunu paylaşmak istemeyen kişilerin ihtiyaç duyduğu Whatsapp sahte konum atma çok kullanışlı olabiliyor. Örneğin tatildeyken sevdiklerinizin gerçek konumunuzu bilmesini istemiyorsanız ya da sevdiklerinizi sürpriz yapmak istediğinizde fake konum atabilirsiniz. Yalnız kalmak istediğinizde, rahatsız edilmek istemediğinizde ancak yine de arkadaşlarınız yerinizi öğrenmek istiyor ise Whatsapp’ta sahte konum gönderebilirsiniz.

Whatsapp sahte konum atma ile insanların sizden konum paylaşmak istediğinde nerede olduğunuzu söylemek istemediğiniz durumlarda fake konum atmanızı sağlar. Bu yazımızda Whatsapp için nasıl sahte konum oluşturabileceğiniz ve arkadaşlarınızı eğlenmek için nasıl kandırabileceğiniz ile ilgilidir.

Whatsapp Mevcut Konum Hilesi

Whatsapp mevcut konum hilesi ile konum paylaşımı sırasında harita üzerinden konumu başka yerde gösterme yapabilirsiniz. WhatsApp sohbetlerinin uçtan uca şifreli olduğunu ve bu nedenle sohbette paylaştığınız her şeyin tamamen ikinizin arasında olduğunu unutmayın. WhatsApp konum bilgilerinizi otomatik olarak paylaşmaz ve bu nedenle konumunuzu WhatsApp’ta göndermek tamamen sizin kararınızdır. Whatsapp mevcut konum hilesi ile istediğiniz yeri bulunduğunuz konumuz olarak gösterebilirsiniz.

Whatsapp Sahte Konum Paylaşma

Whatsapp uygulamasında, konum atma özelliği gerçek zamanlı olarak sohbet ettiğiniz kişiye canlı olarak konumunuzu paylaşmaya olanak tanır. Bu özellik ile bir buluşma planladığınız da sadece arkadaşınıza nerede olmak istediğiniz haritadan işaretleyerek konumumuzu iletebilirsiniz. Ancak sürpriz bir buluşma veya yerinizi gizlemek için Whatsapp sahte konum paylaşma yapabilirsiniz.

Whatsapp sahte konum paylaşma

  • Whatsapp sahte konum paylaşmak için Whatsapp uygulamasını açın.
  • Konumunuzu göndermek istediğiniz kişinin sohbetini açın.
  • iPhone cihazlarda sohbet kutusunun sol tarafında “+” simgesine, Android cihazlarda ise ataç simgesi ardından “Konum” etiketine dokunun.
  • Bir sonraki ekranda “Mevcut Konumuzu Gönder” seçeneğini seçerek tam olarak bulunduğunuz yeri gönderebilirsiniz.
  • Sahte konum atma için sağ üst kısımdaki büyüteç simgesine tıklayın.
  • Farklı konum gönderme için il, ilçe, mahalle, cadde, sokak, kapı no gibi bilgileri ile sahte konumu belirleyin ve gönderin.

Whatsapp uygulamasında başka bir yerin konumunu atmak için konum paylaşım ekranında sağ üst kısmında bulunan arama yerine fake konum adresini girin. Harita üzerinden tam olarak göndermek istediğiniz konumu işaretleyin ve mevcut konumu paylaş butonuna basarak karşı tarafa gönderin.

iPhone Sahte Konum Gönderme

İphone sahte konum gönderme için fake konum paylaşımı yapmak istediğiniz kişinin sohbet penceresini uygulamadan açın. Mesajlar bölümünün sol alt kısmında yer alan+ işaretine tıklayarak konum paylaş seçeneğine dokunun. Açılan ekranın haritalar kısmındaki arama işaretini göreceksiniz. arama kısmına sahte konum göndermek istediğiniz mahalle sokak gibi yer bilgilerini yazın. Sahte ekonomi olarak göndermek istediğinizi işaretledikten sonra fake konumu karşı tarafı gönderebilirsiniz.

iPhone sahte konum göndermek için;

  • Sahte konum göndermek istediğiniz kişi ile sohbeti açın.
  • Sol alt kısmında yer alan+ işaretine dokunarak konumu paylaş seçeneğine tıklayın.
  • Açılan ekranda arama yerine sahte konum paylaşmak istediğiniz adresi yazın.
  • Harita üzerinden tam olarak göndermek istediğiniz fake yeri işaretleyin ve gönderin.

Whatsapp Sahte Konum Uygulaması

GPS bilginizi değiştirebilen Whatsapp sahte konum uygulaması olarak en fazla indirilenler Fake GPS, Fake GPS Locaiton ve Sahte GPS sahte konumu uygulamalarıdır. Sahte konum uygulamaları ile bir kişi ile paylaşmak istediğiniz gerçek konumunuzu harita üzerinden değiştirebilirsiniz. iPhone cihazlarda olmadığınız bir yerde olduğunuzu gösteren Whatsapp sahte konum uygulamaları ile farklı konum gönderme yapabilirsiniz.

Whatsapp sahte konum uygulaması kullanımı:

  • Google Play Store’dan veya AppStore’dan telefonunuza Sahte GPS Konum uygulamalarından birini indirin.
  • Geliştirici seçeneklerini etkinleştirmek için “Ayarlar”>”Telefon Hakkında”>”Yapı Numarası/MIUI Sürümü’ne yedi kez dokunun” seçeneğine gidin.
  • “Geliştirici Seçenekleri”ne gidin ve “Sahte konum uygulamasını seçin” öğesini bulun. Üzerine dokunun ve cihazınıza indirdiğiniz Sahte GPS uygulamasını seçin.
  • Ayarlardan GPS’i etkinleştirin ve Sahte GPS Konumu uygulamasını başlatın.
  • Kırmızı işareti hedef konumunuza yerleştirin ve sahte konumu ayarlamak için “Oynat” düğmesine dokunun.

Artık WhatsApp’ı açabilir ve arkadaşlarınız ve ailenizle sahte bir konum paylaşabilirsiniz.

Bu makaleyi puanlayın!
[Toplam: 5 Ortalama: 2.6]

TeknoBilir

Selam, ben SEO Uzmanı TeknoBilir. Teknobilir.com kurucusuyum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu