Whatsapp Kişinin Nerede Olduğunu Öğrenme

Whatsapp kişinin nerede olduğunu öğrenme ile konuştuğunuz birinin konumunu sizinle paylaşacağı harita üzerinden öğrenebilirsiniz. Kullanıcıların gerçek zamanlı konumunun diğer kişi tarafından canlı olarak izlemelerine olanak tanıyan harita özelliğine sahiptir. Varsayılan bir özellik olan konum takip yalnızca konumunu öğrenmek istediğiniz kişinin nerede olduğunu görmenize izin vermesi durumunda çalışmaktadır. Whatsapp kişinin nerede olduğunu sorgulamak için 16,59₺’ye Scannero web sitesinden telefon numarasını ile öğrenebilirsiniz.

 Whatsapp kişinin nerede olduğunu öğrenmenizi sağlayan konum paylaşma özeliği ile ailenizin veya arkadaşlarınızın güvende kalmasını sağlayabilirsiniz. Bir buluşma için yola çıkan arkadaş grubunu takip etmeye çalışıyorsanız veya bilmediğiniz bir yerde biriyle buluşuyorsanız, bu oldukça kullanışlı olabilir. WhatsApp uygulaması aracılığıyla konuştuğunuz bir kişinin nerede olduğunu öğrenmek için ne yapabileceğinizi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Üzerinden Yer Tespiti

Whatsapp üzerinden yer tespiti yapabilmek için bir program veya yazılım indirmenize gerek kalmadan konum paylaşma özelliğini ücretsiz kullanabilirsiniz. Whatsapp uygulamasında konuştuğunuz birinin konumu haritada üzerinden 15 dakika, 1 saat ve 8 saat boyunca canlı olarak izleyip yerini öğrenebilirsiniz. Dışarıda olan çocuklarınızın nerede olduğunu veya arkadaşlarınızı tekrar tekrar konumlarını paylaşmalarını istemek yerine canlı yer tespiti yapabilirsiniz.

Whatsapp üzerinden yer tespiti;

  • Whatsapp uygulamasını açın.
  • Yer tespiti yapmak istediğiniz kişi ile sohbet başlatın.
  • “Mesaj yazın” alanının yanındaki “+” simgesine dokunun ve Konum’u seçin.
  • “Mevcut konumu paylaş” seçeneğini seçerek 15 dakika, 1 saat ve 8 saat süreyle Whatsapp üzerinden yer tespiti yapabilirsiniz.

Whatsapp üzerinden yer tespiti için herhangi bir casus veya takip uygulaması indirmenize gerek kalmadan bir kişinin nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Konum paylaşımı ile kişi daha önce belirttiğiniz süre boyunca sürekli olarak güncellenecek olan mevcut konumunuzu gösteren bir harita içeren bir mesaj alacak. Sohbet penceresinde ‘Paylaşımı durdur’ seçeneğine dokunarak istediğiniz zaman yer tespiti paylaşımını durdurabilirsiniz.

Whatsapp Konum Bulma

Whatsapp konum bulma servisini kullanarak konuştuğunuz kişinin o an nerede olduğunu harita üzerinden görebilirsiniz. Yer tespiti yapabilmenize imkan sağlayan konum bulma servisi, insanların bulunduğu konumu doğru bir şekilde bulmanıza yardımcı olmaktadır. Birinin konumunu bulmak istiyorsanız ve telefonunuz yakınınızda değilse, her zaman eski güzel Komut İstemi’ni kullanabilirsiniz.

Whatsapp konum bulma için;

  • Bilgisayarınızdan Whatsapp Web’i başlatın.
  • Konum bulma servisini kullanmak için kişi ile bir sohbet açın.
  • Ardından “Windows + R” tuşlarına basarak “Çalıştır” işlevini başlatın.
  • Açılan pencereye “cmd” yazın ve “Enter tuşuna basın.
  • Komut İstemi size sohbet ettiğiniz kişinin IP adresini gösterecektir. Bir yere not edin.
  • İp adresinden konum bulma sitelerinden birisine giderek ip adresini sorgulatın ve konuştuğunuz kişinin konumunu haritada gözükecektir.

WhatsApp’ın konum bulma servisini dilediğiniz zaman telefonunuzun ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz. Telefonunuzun Ayarlar bölümüne gidin, ardından Uygulamalar ve Bildirimler’i seçin. Gelişmiş’e ve ardından Uygulama İzinleri’ne dokunun. Konum’u seçin ve WhatsApp’ı kapatın.

Whatsapp kişinin nerede olduğunu öğrenme

Whatsapp’ta bir kişinin o an nerede olduğunu harita üzerinden öğrenmek için sohbet başlatın ve konum paylaşmasını isteyin. Kişinin konumunu 15 dakika, 1 saat ve 8 saat süre boyunca harita üzerinden canlı izleyebilir nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Whatsapp üzerinden yer tespiti

Whatsapp uygulaması ücretsiz konum paylaşma özelliğini kullanarak bir kişinin Whatsapp üzerinden yer tespiti ve mevcut konumunu harita üzerinden görebilirsiniz.

Bu makaleyi puanlayın!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

TeknoBilir

Selam, ben SEO Uzmanı TeknoBilir. Teknobilir.com kurucusuyum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu