WhatsApp Tek Seferlik Fotoğraf Ss Alma

WhatsApp tek seferlik fotoğraf ss alma, bir kullanıcının göndermiş olduğu fotoğrafın ekran görüntüsünü alarak kaydetmesini ifade eder. WhatsApp, kullanıcılara fotoğraflarını veya videolarını kısa bir süreliğine koruma imkanı sunarak gizliliklerini sağlar. Kullanıcılar, fotoğraf veya video gönderirken, alıcı tarafından görüldükten sonra otomatik olarak silinen bu özelliği kullanabilirler.

WhatsApp tek seferlik fotoğraf ss alma işlemi için sohbet penceresini açarak mesaj ile gönderilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alabilirsiniz. Bu özellik, kullanıcıların fotoğraflarını veya videolarını güvenli bir şekilde karşı tarafa göndermelerini sağlamaktadır. Kullanıcılar, fotoğraflarını veya videolarını tek seferlik olarak gönderdiklerinde, bu fotoğraflar veya videolar, alıcı tarafından izlendikten sonra otomatik olarak silinir.

WhatsApp Tek Seferlik Fotoğraf Ekran Görüntüsü Alma Nasıl Yapılır?

WhatsApp Tek Seferlik Fotoğraf Ekran Görüntüsü Alma, bir kullanıcının WhatsApp aracılığıyla gönderilen fotoğrafın telefon ile ekran görüntüsünün alınmasıdır. Bir kullanıcıdan alınan tek seferlik fotoğrafı kaydetmek için ekran görüntüsü veya ekran kaydı alabilirsiniz. Telefonunuzun kendi özelliği olarak sunulan bu yöntem ile tek seferlik fotoğraftan ss alabilirsiniz.

WhatsApp tek seferlik fotoğraf ss alma:

  • WhatsApp uygulamasını açın.
  • Tek seferlik fotoğrafın olduğu mesaj penceresini açın.
  • Fotoğrafta dokunun ve aynı anda güç tuşu ile birlikte ses kısma tuşuna basılı tutun.
  • Ekran yakalama ile alınan ekran görüntüsü Screenshot klasörüne kaydedilecektir.

WhatsApp tek seferlik fotoğraftan ekran görüntüsü almak için telefonunuzun güç düğmesi ile ses kısma tuşuna aynı anda basabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise fotoğrafı açmadan önce ekran kaydına başlayın ve kaydedilen ekran videosundan ekran görüntüsü alın.

Video kaydı ile tek seferlik fotoğraftan ss alma:

  • Yukarıdan aşağıya kaydırın ve “Ekran Kaydı” başlatın.
  • WhatsApp tek seferlik fotoğrafı açın.
  • Ekran kaydını durdurun ve videonun kaydedildiği klasörü açın.
  • Videoyu tek seferlik gönderilen fotoğrafın göründüğü kısımda durdurun.
  • Güç ve ses açma tuşlarına aynı anda basarak ekran görüntüsünü alın.

Bu basit adımlarla, tek seferlik fotoğraf ve videolarınızı güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz. Unutmayın ki, bu özellik, alıcı tarafından görüldükten sonra içeriğin otomatik olarak silinmesini sağlar, bu da kullanıcı gizliliği ve güvenliği için önemlidir.

Bu makaleyi puanlayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
Selam, ben SEO Uzmanı TeknoBilir. Teknobilir.com kurucusuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu